Cerdanya

Cèdula d’Habitabilitat a la Cerdanya

Aquí trobarà tota la informació relacionada amb les cèdules d’habitabilitat a la comarca de la Cerdanya.

  • Tarifa Cèdula d’Habitabilitat des de 90€ + 60€ (desplaçament) +  IVA (inclou visita del tècnic, visat del col·legi  professional i taxes de la Generalitat de Catalunya).
  • Tarifa Certificat d’Eficiència Energètica des de 100€ + 60€ (desplaçament) +  IVA (inclou visita del tècnic, visat del col·legi  professional i taxes de la Generalitat de Catalunya).
  • Tarifa Cèdula d’Habitabilitat + Certificat d’Eficiència Energètica des de 180€ + 60€ (desplaçament) +  IVA (inclou visita del tècnic, visat del col·legi  professional i taxes de la Generalitat de Catalunya).

Alp, Angostrina i Vilanova de les Escaldes, Bellver de Cerdanya, Bolquera, Bolvir, la Cabanassa, Das, Dorres, Èguet, Eina, Enveig, Er, Estavar, Fontanals de Cerdanya, Font-romeu, Odelló i Vià, Formiguera, Ger, Guils de Cerdanya, la Guingueta d’Ix, Isòvol, Lles de Cerdanya, Llívia, Llo, Meranges, Montellà i Martinet, Montlluís, Naüja, Oceja, Palau de Cerdanya, Planès, Porta, Portè, Prats i Sansor, Prullans, Puigcerdà, Riu de Cerdanya Sallagosa, Sant Pere dels Forcats, Santa Llocaia, Targasona, la Tor de Querol, Ur, Urús Vallsabollera

———————————————————————–

Alp
Empadronament a Alp

la documentació que cal per empadronar-se:

– DNI

Contracte de treball

– Contracte de lloguer o de compra de l’habitatge, a nom seu, si no fos així un certificat del propietari on autoritzi el seu empadronament.

– Titulació acadèmica

Ajuntament de Alp
Av. Tossa d’Alp, 6
17538
Tel: 972 890 017 Fax: 972 890 812

Horari: De 9h-13h de dilluns a divendres.

 

Angostrina i Vilanova de les Escaldes

Empadronament a Angostrina i Vilanova de les Escaldes

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Angostrina i Vilanova de les Escaldes, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

 

Bellver de Cerdanya
Empadronament a Bellver de Cerdanya

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Bellver de Cerdanya, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

Ajuntament de Bellver de Cerdanya
Plaça Major, 12
Bellver de Cerdanya – 25720
Tel: 973 510 016 Fax: 973 510 247

 

Bolquera

Empadronament a Bolquera

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Bolquera, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

 

Bolvir
Empadronament a Bolvir

Cal escriptures de compravenda o contracte de lloguer, NIF, permís de circulació del vehicle ja que tramitem el canvi de domicili del vehicle i venir de forma presencial.

Ajuntament de Bolvir
C/ Camí Ral, 15
17539 Bolvir
Tel.: 972 895001 Fax: 972 895012

Horari: De 8 a 15:00h de dilluns a divendres

 

la Cabanassa
Empadronament a la Cabanassa

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de la Cabanassa, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

 

Das
Empadronament a Das

Actualment no demanen la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se al municipi, a continuació la documentació necessària:

– Còpia del DNI

– Còpia del Contracte de lloguer, o escriptura de propietat si vostè es propietari. Si no te contracte de lloguer, autorització del propietari de la finca on vostè es vol empadronar, indicant que l’autoritza a empadronar-se a l’habitatge de la seva propietat.

Ajuntament de Das
Rossend Arús, 3
17538
Tel: 972 890 220 Fax: 972 890 836

Horari: De dilluns a divendres de les 9,00 h. a les 14 h. i els dimecres també està obert a la tarda de les 17 h a les 20 h.

 

Dorres
Empadronament a Dorres

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Dorres, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

 

Èguet
Empadronament a Èguet

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Èguet, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

 

Eina

Empadronament a Eina

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Eina, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

 

Enveig
Empadronament a Enveig

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Enveig, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

 

Er
Empadronament a Er

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Er, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

 

Estavar
Empadronament a Estavar

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Estavar, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

 

Fontanals de Cerdanya
Empadronament a Fontanals de Cerdanya

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Fontanals de Cerdanya, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

Ajuntament de Fontanals de Cerdanya
Plaça de l’Ajuntament, 1 – El Vilar d’Urtx
17538 Fontanals de Cerdanya
Tel: 972 890 196 Fax: 972 890 200

Horari: De dilluns a divendres matins de 9h a 14h. Dimarts tarda de 16h a 20h I Dijous tarda de 15h a 19h

 

Font-romeu, Odelló i Vià
Empadronament a Font-romeu, Odelló i Vià

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Font-romeu, Odelló i Vià, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

 

Formiguera
Empadronament a Formiguera

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Formiguera, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.
Ger
Empadronament a Ger

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Ger, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

Ajuntament de Ger
Quatre cantons, s/n
17539
Tel: 972 894 001 Fax: 972 147 041

 

Guils de Cerdanya
Empadronament a Guils de Cerdanya

Únicament necessitem el contracte d`arrendament o títol de propietat (escriptura) de l’habitatge, per veure que teniu una residencia en aquest municipi, podeu passar amb el DNI

Ajuntament de Guils de Cerdanya
Malet, 15
17528 Guils de Cerdanya
Tel: 972 880 016 Fax: 972 140 450

Horari: De dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 16 a 29 hores

 

la Guingueta d’Ix

Empadronament a la Guingueta d’Ix

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de la Guingueta d’Ix, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.
Isòvol
Empadronament a Isòvol

Fa falta el seu DNI, contracte de lloguer o escriptures de propietat.

Ajuntament de Isòvol
Pl. Major, 2 -All – ( Isòvol )
17539 Isòvol
Tel: 972 894 051 Fax: 972 894 339

Lles de Cerdanya
Empadronament a Lles de Cerdanya

En principi, és suficient el certificat d’habitabilitat visat o bé el propi resguard.

Ajuntament de Lles de Cerdanya
Plaça Major, 1
25726 Lles de Cerdanya
Tel. 973 51 50 47 Fax 973 51 50 97

Horari: D’11.00 h a 14,00 h de dilluns a divendres.

 

Llívia
Empadronament a Llívia

Per poder empadronar-se, només escriptura de propietat i/o contracte lloguer, i DNI.

Ajuntament de Llívia
C/ Forns nº 11.
17527 de Llívia.
Tel: 972896011 Fax: 972146402

Horari: D’11.00 h a 14,00 h de dilluns a divendres.

 

Llo
Empadronament a Llo

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Llo, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

 

Meranges
Empadronament a Meranges

El que demanem per a empadronar-se és el contracte de lloguer o escriptura de l’habitatge, si és de propietat i el DNI.

Ajuntament de Meranges
Camí de Girul, s/n
17539 Meranges
Tel: 972880054 Fax: 972880054

Horari: Els dijous de 17 a 20 hores.

 

Montellà i Martinet
Empadronament a Montellà i Martinet

Per empadronar-se al nostre municipi només cal ser propietari d’un habitatge, portant l’escriptura i el DNI. I si no és propietari a de portar el contracte d’arrendament i el DNI igualment.

Ajuntament de Montellà i Martinet
Plaça Pere Sarret, 1 * MARTINET,
Montellà i Martinet – 25724
Tel: 973 51 50 12 Fax: 973 51 51 25

Horari: De les 9,00 h a les 14,00 h.
Montlluís
Empadronament a Montlluís

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Montlluís, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

 

Naüja
Empadronament a Naüja

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Naüja, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.
Oceja
Empadronament a Oceja

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Oceja, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.
Palau de Cerdanya
Empadronament a Palau de Cerdanya

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Palau de Cerdanya, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.
Planès
Empadronament a Planès

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Planès, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.
Porta
Empadronament a Porta

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Porta, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.
Portè
Empadronament a Portè

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Portè, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.
Prats i Sansor
Empadronament a Prats i Sansor

En quan al padró cal dir:

La cèdula no és requisit per inscriure’s en el padró

l’Ajuntament comprovarà que és tingui la llicència de primera ocupació I caldrà acreditar la legitima ocupació de l’habitatge ( propietat o lloguer, en aquest cas, autorització del propietari)

S’haurà d’acreditar que es resideix habitualment en el municipi i per tant, no es procedirà a registrar l’alta als ciutadans que realment no han canviat la seva residència individual i familiar al municipi de Prats i Sansor.

Ajuntament de Prats i Sansor
Plaça La Font, s/n
Prats i Sansor (La Cerdanya),
Prats i Sansor – 25721
Tel: Fax: 972890594 Fax: 972890594

Horari: De dilluns a divendres de 9 a 14 hores

Prullans
Empadronament a Prullans

Trobarà a la web de l’Ajuntament de Prullans, un model de sol·licitud d’empadronament, acompanyada de tota la documentació que s’ha d’adjuntar a la sol·licitud per poder empadronar-se a Prullans.

Ajuntament de Prullans
Puig, s/n,
Prullans – 25727
Tel: 973 510255 Fax: 973 511179

Horari: De dilluns a divendres de les 10:00 h a les 14:00 hores.

Puigcerdà

Empadronament a Puigcerdà

Per empadronar-se ja no cal portar la cèdula d’habitabilitat.

Has d’anar en persona amb teu DNI i el contracte de lloguer o escriptura de l’habitatge, i si no surts en el contracte o escriptura caldrà l’autorització del titular del contracte o de la escriptura (imprès que tenim aquí).

Ajuntament de Puigcerdà
Pl. Ajuntament, 1
17520 – Puigcerdà
Tel: 972 880 650

Horari: De dilluns a divendres de 9,00 a 14,00

 

Riu de Cerdanya
Empadronament a Riu de Cerdanya

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Riu de Cerdanya, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

Ajuntament de Riu de Cerdanya
PLAÇA DE L’AJUNTAMENT, 1
Riu de Cerdanya
TEL: 973 510700 FAX: 973 510700

Horari: Dilluns, dimecres i divendres de 9.30 h a 14.00h.

 

Sallagosa
Empadronament a Sallagosa

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Sallagosa, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.
Sant Pere dels Forcats
Empadronament a Sant Pere dels Forcats,

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Sant Pere dels Forcats, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

 

Santa Llocaia
Empadronament a Santa Llocaia,

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Santa Llocaia, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.
Targasona
Empadronament a Targasona,

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Targasona, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.
la Tor de Querol
Empadronament a la Tor de Querol,

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de la Tor de Querol, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.
Ur
Empadronament a Ur,

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Ur, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.
Urús
Empadronament a Urús

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació d’Urús, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

Ajuntament de Urús
Sant Climent, 3
17538 Urús
Tel: 972 890 210 Fax: 972 890 891

Horari: De dilluns a divendres de 9 a 13:30 hores

 

Vallsabollera
Empadronament a Vallsabollera,

En molts municipis de Catalunya cal la cèdula d’habitabilitat per empadronar-se. No disposem d’aquesta informació de Vallsabollera, per més informació pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament.